2011. december 29., csütörtök

Flavin H7 GLABRIDIN ital 16X100ml. - Jelenlegi ára: 21 000 Ft

Gyümölcslé kivonat
Glabridin tartalmú, különleges eljárással készült, redukáló hatású hidrogénnel dúsítva.
Rövid leírás a termékről:
A legújabb hidrogénes Flavin ital a Flavin H7 Hydrogenenergy és a Glabridin találkozása!
A Glabridin az első fogyasztó hatású antioxidáns!
Főbb hatásterületek:
- a Glabridin gyulladás ellenes, antimikrobális és érrendszer védő tulajdonságú.
- a Glabridin az egyedüli, tudományosan igazolt fogyasztó hatású flavonoid.
 
A termék tulajdonságai:
 
Összetevők: glabridin (édesgyökér kivonata), vörös szőlőlé, feketeszederlé, feketecseresznyelé, feketeribizlilé, bodzatermés velője, kökénytermés velője, szilvalé, hibiszkusz virág kivonata.
 
Hatóanyagok: A gyökér glicirrhizint, flavonoidokat kumarinokat, szterolokat és cukrot tartalmaz. A Glabridin, az édesgyökér legnagyobb polifenolos flavonoidja.
 
A HIDROGÉNRŐL és a Flavin hidrogénes italról:
A legkisebb antioxidáns a HIDROGÉN!
Miért is jó a Hidrogén?
Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges.
A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést!
A magas hidrogén tartalom, a redukáló hatást fokozza. A szabadgyökök megkötésének ez a legújabb és legeredményesebb természetes módszere. A redukáló folyamatok a szervezetben, az életműködések által kiváltott oxidatív stressz miatt kialakult károsodások gátlására is alkalmasak.
Amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő szervezetben, képes annak semlegesítésére. Ezáltal a szabadgyök azonnal elveszíti sejtkárosító hatását.
A kutatások eredményeként sikerült nagy mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű molekulaszeparált gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a szervezetbe jutva a legkisebb méretű antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni szabadgyök megkötő hatását. Erős redukciós képessége van, amely mérhető: ORP -400 mV.
Mi is az az ORP érték?
Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám.
Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat. Mivel az anyagcsere sejten belül zajlik, így az ott keletkező szabadgyökök is sikeresen megköthetők, mivel a sejtmembránon való átjutás nem okoz nehézséget az apró Hidrogénnek.
 
 
Mit is jelent a Flavin H7 Hydrogenergy termék -400mV száma?
A Hidrogén egyedi hatékonysága az antioxidánsok között.
A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású folyadék forradalmi újdonság az étrend-kiegészítők palettáján. A benne lévő flavonoidok szabadgyök befogadó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az Ön egészségének védelmében!
Az elhízás nemcsak esztétikai probléma, hanem komoly betegségek veszélyforrása is lehet, ezért mindenképpen figyeljünk oda a testsúlyunk gyarapodására, és váltsunk életmódot, ha úgy látjuk, hogy a mérleg mutatója elindul felfelé.
A Glabridinről:
Amikor felszalad néhány kiló, előbb csak egy kis súlyfelesleg keletkezik rajtunk.
Ez még általában nem okoz panaszokat, legfeljebb csalódottan állunk a mérlegre, vagy nem szívesen mutatkozunk fürdőruhában. Ha nem váloztatunk, gyorsan az életmódunkon a súlyfelesleg szépen átalakul túlsúllyá.
A túlsúly már veszélyeztetett kategória, és szinte csak egy hajszál választja el az elhízástól. Ilyenkor már nem lehet félvállról venni a zsírpárnákat, és bizony fel kell vennünk a harcot velük szemben.
Az "alma" típusúaknál a hasra és környékére, míg a "körte" testalkatúaknál a csípőre és combra kezd el rakodni a felesleg. A zsírlerakódás legveszélyesebb formája az emberi szervezetben a viscerális (zsigeri) zsír. Ez a hasüregben, a létfontosságú szervekben (pl. a szívben és a májban), illetve azok körül lerakódott zsírt jelenti, nem tévesztendő össze tehát a bőr alatt lerakódó (szubkután) zsírral.
A viscerális zsírlerakódásra hajlamos személyekre az "alma" testalkat jellemző, ezért ők fokozottabban veszélyeztetettek.
 
 
Az édesgyökér hatóanyaga a Glabridin nevű flavonoid, amely biztosítja az optimális zsíranyagcserét, támogatja a zsírsavak lebontását. Megfelelő étrend és testmozgás biztosításával segít az egészséges testzsír összetétel fenntartásában.
 
 
 
Az édesgyökér alkoholos kivonatának gyógyászati hatásait már többen is leírták, korábbi kutatásokban pl.: koleszterinszint csökkentő, anti-oxidatív, anti-Helicobacter pilory, vese-fertőtlenítő, stb.
 
 
A glabridin zsigeri zsír-csökkentő hatását a legújabb tudományos vizsgálatok igazolják!
A zsíranyagcsere lebontó folyamatainak erősítésével képes a testüregben található, ún. zsigeri zsírok elégetésére. A zsigeri zsírok a belső szerveken találhatóak és a testünk leggyorsabban elérhető, zsírban tárolt energiáját jelentik.
 
*
 
Túlzott felszaporodásuk azonban a legtöbb életmóddal, táplálkozással összefüggő betegségünk kialakulásának oka. A zsigeri zsír csökkentésével mobilizálódnak a bőr alatti zsírraktárak zsírjai is, azaz a hasi zsírpárnák fogyása következik be.
A glabridin tartós fogyasztása a testtömeg-index kedvező alakulásával, valamint az élettani paraméterek javulásával jár, mindez kutatásokkal alátámasztott tény!
Röntgen vizsgálattal jöttek rá, hogy a glabridin a testsúlycsökkentő hatását a májban történő zsírsav-előállítás csökkentése és a zsírsavak fokozott elégetése útján fejti ki.
A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy az édesgyökér és extraktumai biztonságos élelmiszer összetevők.
Japán kutatók több mint 100 emberen végeztek hatékonysági és biztonságossági vizsgálatot a Glabridinnel kapcsolatban. A több hónapig tartó tudományos kísérlet igazolta, hogy a glabridin testzsír- és koleszterin-csökkentő hatású, fogyasztása pedig teljesen biztonságos.
 
Mit nevezünk elhízásnak?
Mint az az előzőekből kiderült, akin súlyfelesleg van, még nem biztos, hogy az elhízott emberek csoportjába tartozik. Az elhízás ugyanis már egy kóros állapot, ahol a szervezet zsírtartaléka komoly mértékben megnövekszik, vagyis már az egészségre káros mértékben halmozódik fel a testzsír a szervezetben. Elhízás esetén a testsúly legalább 20 %-kal haladja meg a testmagasság, a nem, az életkor és a csonttömeg által meghatározott átlagértéket.
A BMI index táblázat alapján Ön is kiszámolhatja a testtömeg indexet.
 
 
Miért a Glabridin?
- Mert Ön egészségesen szeretne megszabadulni kilóitól.
- Mert Önnél hasi elhízás tapasztalható.
- Mert Önnek magas a vérzsír értékeket mértek.
- Mert Önnek emelkedettek a vércukorértékei.
- Mert Önnek magas vérnyomás betegség kockázata fennáll.
- Mert Ön szeretne hosszan, egészségesen élni.
 
Ha egy is igaz Önre nézve a felsoroltak közül, alapos indoka van arra, hogy a Glabridint válassza!
Felhasználási javaslat: 50 ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 100 ml/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termék hatásairól leírást nem közölhetnénk! A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékozatót!
 



Jelenlegi ára: 21 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 03:42
. Flavin H7 GLABRIDIN ital 16X100ml. - Jelenlegi ára: 21 000 Ft