2011. december 13., kedd

LEGO HEROICA - Draida-öböl (3857) Új - Levélk. is! - Jelenlegi ára: 3 370 Ft


LEGO - Games - HEROICA Draida-öböl ( 3857 ) Társasjáték a LEGO-tól
Dobozméret: 144 x 272 x 67 mm
Megjelenés éve: 2011
Ajánlott korosztály: 7 éves kortól
Elemek száma: 101
Minifigurák száma: 8
Játékosok száma: 2
A koboldhadsereg megszerezte az uralmat Draida-öböl fölött! Legyél Te a hős, és csatlakozz a HEROICA felszabadításáért vívott küzdelemhez!
A koboldhadsereg megszerezte az uralmat Draida-öböl fölött, útját állva a területre érkező ellátmányoknak. Ki kell állnod a koboldok ellen, de vajon le tudod-e győzni a koboldgenerálist és el tudod-e venni tőle a védőkristályát?
Szállítási díj levélként: 590 Ft ( Levélszekrény által nem kézbesíthető ajánlott levélként LNK )
Több termék esetén, mérlegelés után az aktuális postai díjak szerint levélként vagy MPL időgarantált csomagként, akár utánvételes fizetéssel. ( MPL - Magyar Posta futárszolgálata: sikertelen kézbesítés esetén a csomag átvehető a Postán ).  
Az Agrotrade a LEGO játékok hivatalos viszonteladója.
Kereskedelmi szaküzlet vagyunk, a vásárlásról minden esetben számlát küldünk!
Személyes átvétel csak Szolnokon lehetséges.
Postázás:
- utánvételes fizetéskor: az írásbeli vagy telefonos adategyeztetést (számlázási, szállítási cím) követően, munkanapokon du. 2-ig beérkezett rendeléseknél akár aznap
- előre fizetéskor: az összeg beérkezése után, munkanapokon du. 2-ig beérkezett átutalásoknál ( Közvetlen számlára befizetés költsége 25 ezer forint alatti vásárlásoknál 260 Ft! Kérjük a termék leütése előtt ezt vegye figyelembe! )
Figyelem! Utánvételes csomagot adategyeztetés nélkül nem küldünk! Ha a rendelést követő munkanapon nem elérhető, küldjön nekünk levelet a pontos szállítási - számlázási címmel! Értékelések függvényében az utánvételes csomagküldést megtagadhatjuk!
Mindíg csak készleten lévő termékeket töltünk fel, de mivel üzletünkben is árusítunk, ideiglenes készlethiány esetlegesen felmerülhet. Ha kéri leütés előtt félretesszük a terméket, így biztos lehet benne hogy a lehető leggyorsabban megkapja, vásároljon utánvétellel vagy előre utalással!



Jelenlegi ára: 3 370 Ft

Az aukció vége: 2011-12-30 06:28
. LEGO HEROICA - Draida-öböl (3857) Új - Levélk. is! - Jelenlegi ára: 3 370 Ft