2011. december 16., péntek

Silk-épil 7 epilátor új! - Jelenlegi ára: 1 Ft

csomagolás nélküli de teljesen új. még a zsinór is be van csomagolva. Figyelem! ezen a képen a hófehér változat van de ez: hófehér és lila és csillámos a szine. kérem csak az licitáljon aki pár napon belül el is viszi! BOLTI ÁRA: 40190. -
Tapasztalja meg a Braun továbbfejlesztett epilátorával végzett szőrtelenítés élményét, amely még az apró, homokszem* méretű szőrszálakat is eltávolítja a hosszantartóan sima bőr érdekében.
*0. 5mm
A készüléket vizes és száraz bőrfelületen egyaránt alkalmazható; a fürdőkádban vagy a zuhany alatt végzett epilálás kellemes és praktikus élményt nyújt a relaxáló hatású meleg vízben.
Close-Contact technológiaAz epilátor fej 40, különlegesen kialakított csipesszel rendelkezik, melyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy a műveletvégzés során mindvégig szorosan a bőrfelülethez közel mozogjanak. A csipeszek a szőrszálakat a bőrfelület közvetlen közelében ragadják meg, és az apró homokszem* méretű borosták is hatékonyan távolíthatóak el.
Billenőfej: A Silk-épil 7 epilátor billenőfejjel rendelkezik, amely előre és hátra egyaránt 15 fokos szögben képes mozogni. Ez azt jelenti, hogy a fokozott kényelemért és maximális alaposságért pontosan illeszkedik a test kontúrvonalaihoz, és az epilálás során mindvégig megőrzi a készülék optimális vezetési pozícióját.
Smartlight lámpaA Smartlight lámpa még a gyengén megvilágított helyiségekben végzett epilálásnál is segít a kimaradt borosták felfedésében
. SoftLift TipsŸ szőrszálmegemelő rendszer
A Silk-épil 7 epilátor különleges SoftLift TipsŸ szőrszálmegemelő rendszerrel rendelkezik, amely hatékonyan megemeli, és a csipeszek közé tereli még a bőrön szorosan elfekvő szőrszálakat is
. bőrgyógyászatilag ajánlottA bőr csillapítását szolgáló termékjellemzők különleges kombinációjának köszönhetően a Braun Silk-épil 7 epilátort a kíméletes és hosszantartó szőrtelenítés eszközeként ajánlom
Wet&Dry vizes és száraz bőrfelületen egyaránt alkalmazható
Nagyfrekvenciájú masszírozó
A nagyfrekvenciájú masszírozó rendszer stimulálja, így előkészíti a bőrt az epiláláshoz, és segít a műveletvégzéssel járó kellemetlen érzet csökkentésében.
Számos Silk-épil 7 epilátor modellt kifejezetten a meleg vízben történő epilálásra terveztek. A meleg víz nyugtat és relaxál. Javítja a vérkeringést, elősegíti a szervezet természetes fájdalomcsillapítóinak termelését, és csökkenti a bőr érzékenységét.
Vízálló és mosható
Minden Silk-épil 7 epilátor modell vízhatlan borítással rendelkezik, ezért a higiénikusan folyóvízben tisztítható.
Vezeték nélküli használat -
gyors újrafeltöltésA Silk-épil 7 epilátor a bárhol és bármikor végezhető epilálás kényelmének szabadságát kínálja használói számára. Az akár 40 perces működés - amely bőven elegendő egy teljeskörű szőrtelenítés elvégzéséhez -, és az egy órás feltöltési idő hosszantartó működést és gyors feltöltést tesz lehetővé.
Sebességfokozatok
A Silk-épil 7 epilátorral Ön kiválaszthatja az Önnek megfelelő sebességfokozatot: 1. fokozat az extra kíméletes epilálásért, 2. fokozat az extra hatékony epilálásért.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-16 08:31
. Silk-épil 7 epilátor új! - Jelenlegi ára: 1 Ft